Gozdna kopel
Drevesa,  Gozdna alkimija,  Gozdna kopel,  Gozdna terapija

Pogovori z drevesi – serija gozdnih kopeli

UPDATE: Od te serije gozdnih kopeli smo uspešno izpeljali prvo, 10.10.2020, drugi dve pa smo bili zaradi ukrepov vlade ob epidemiji primorani odpovedati. Resnično upam in verjamem, da bomo šli kmalu lahko spet skupaj v gozd, do takrat pa uživajte v njem čim več sami in z družino. Lahko pa se mi pridružite na kateri izmed delavnic ali drugih dogodkih tudi na socialnih omrežjih, si preberete ali ogledate več o drevesih in gozdu na tej strani. Vse dobro!

 

Jesenska serija gozdnih kopeli bo izgledala malo drugače. Tokrat se bomo posvetili pogovorom z drevesi. Začnemo v soboto, 10.10., ki je energijsko zelo močan datum. Dnem, kot so 10/10, 11/11 in 12/12 rečemo tudi ‘portali’, ko se vrata v liminalnost, v svet onkraj očitnega v Naravi in navznoter lažje odpirajo.

 

Na te ugodne datume lažje slišimo, čutimo in ozavestimo, kaj nam govori notranji glas in kaj nam sporočajo vodniki v naravi – med katerimi so najmočnejša prav drevesa.

 

Drevesa, ta čudesa našega sveta. Veliko nam vsako posebej povedati ima – zato vabijo tebe, ki si odprtega duha, da jim prisluhneš bolj kot kadarkoli. Z njimi lažje prisluhneš sebi in se ti vsekakor bolje godi, kot če te vodijo mediji.

 

Vstopite v dvorano skrivnosti dreves

Trije pogovori z drevesi se bodo tako odvili na te portale oz. okoli njih (energija se čuti tudi nekaj dni prej in potem) – na tri sobote dopoldan od oktobra do decembra:

 

10.10.2020, 14.11.2020, 12.12.2020  ODPOVEDANO

od 10h do 12h.

 

S seboj prinesi zvezek in pisalo, za vse ostalo pa ti sporočim na mail, ko se mi prijaviš tukaj.

 

Podrobnosti

 

Trajanje: 2 h

Prispevek: 20 €

Kraj: Ljubljana

Vodi: Katarina Čuk, cert. vodnica gozdne terapije, ambasadorka dreves in avtorica knjige Naša brezčasna narava

 

Naj vam pomagam odpreti vrata v glasen, čeprav tih, svet dreves. Sicer pa je to točno to, kar na vodeni gozdni kopeli tudi sicer počnemo. Vstopamo v naravo malce drugače, da ji prisluhnemo in odnos z njo preko vseh čutov poglabljamo. Poleg tega se naše telo naužije podpornih naravnih elementov za boljše počutje, naš um se umiri, stres odpihnemo in se navdihnemo. (Ja, celo znanstveno dokazano 😉

1.201 komentar