Knjige

Narava je polna zgodb. Piše jih na stotine, na tisoče – vsak dan, vsak trenutek. Mnogo jih lahko slišimo – in nekatere izmed njih tudi zapišemo. Tako nastajajo tudi moja besedila, katerih del sem zbrala v svoji prvi knjigi Naša brezčasna narava. Nova pa še prihajajo!

 

NAŠA BREZČASNA NARAVA

Kaj nam v teh časih, ko vsi pogledujemo v nebo in se sprašujemo, zakaj spet tako … želi sporočiti narava?

Kdo smo? Kdo je narava? Kaj nam sporoča? Kakšna je naša prava narava? Kaj lahko naredimo s tem znanjem? Kaj se zgodi, ko narava spregovori? Kdo ji pomaga? Kako jo lahko slišimo? Kako lahko nova zaživimo sožitju z njo?

Narava govori preko svojih, naravnih pojavov. Govori tudi preko svojih delov, bitij, ki so z njo tesno povezana. Preko živali, preko dreves, preko varuhov narave – vil in preko glasnikov, ki jo slišijo na tak način, da lahko njena sporočila predajo naprej. Od nekdaj so to bili mnogi ljudje – nekoč so jim rekli vrači, ponekod šamani, včasih čarovnice, včasih duhovni učitelji – v resnici pa smo to lahko vsi. Vsi smo del narave in zato jo lahko slišimo – če ji le prisluhnemo! ‘Narava nikoli ni tiho. Človek je tisti, ki je gluh.’

Narava uči s svojimi zgodbami

Vsak dan jih piše na stotine, tisoče. Vsak trenutek lahko pogledamo ven in se od nje nekaj naučimo. Vsak trenutek si lahko z njeno pomočjo lažje razložimo. In vsak trenutek lahko v zameno tudi nekaj zanjo naredimo.

Zato je to  knjiga, polna navdihujočih zgodb, prispodob in sporočil iz narave, ki te bo znova povezala s sabo in z naravo. Vsebuje prenekatere odgovore na večna vprašanja, ki si jih vsi postavljamo in vaje, ki ti bodo pomagale živeti življenje v zavedanju sebe, (svoje) narave in večnosti, odkriti svoje skrite potenciale in jih izkoristiti ter zaživeti mirno, v zdajšnjem trenutku in v sožitju z naravo. Na naravo in nase nikoli več ne boš gledal/a z istimi očmi … Zavedal/a se boš njene in svoje brezčasnosti in mogočnosti!

Na voljo zadnji izvodi, za le 13,3o namesto 18,99 €.

Naroči tukaj.

Kaj so povedali bralci?

Te dni sem si čas v čakalnicah na UKC krajšala s knjigo in jo že pol prebrala …in moram rečt, da .. jah …spet dobila v roke pravo knjigo ob pravem času! Skratka, zelo navdihujoče in vsaj meni osebno da še več volje da vztraaajaaaaam na SVOJI poti … ‘počas pa z andohtjo!’ 🙂 (Sabina)

Danes sem se poglobila v tvojo knjigo. Uživam … in lepim barvne listke še za vsak dan znova 🙂 (Tatjana)

Prebrala sem knjigo Naša brezčasna narava in morem povedat, da me je knjiga kar malo zdrmala. Ful sem se našla v knjigi. Od zdaj naprej ko bom šla v gozd se bom še bolj ukvarjala z drevesi. sploh ne morem pojasnit kako me je ta knjiga zbudila…….zase lahko rečem, da sem kar duhovno bitje, samo da ti pa drevesa toliko dajo si pa nisem mislila. (Iza)

Pozdravljena, Katarina! Naj ti povem, da sem pravkar prebrala čudovito darilo, tvojo knjigo. Res sem jo počasi brala, ker je bilo vmes še marsikaj za postorit, a prebrala sem jo z užitkom. Za moje pojme je to ena najlepših knjig, kar sem jih brala. Vse je v njej, kar človek išče, od rojstva do smrti, od ljubezni do duhovnosti, vse v eni knjigi. Ponekod sem prav sebe videla notri in priznam, da sem kar nekajkrat imela solzne oči. Toliko lepih in globokih misli je v njej. Hvala ti Katarina, en velik poklon si zaslužiš za vse te modrosti, ki so v knjigi. Naravo sama zelo globoko čutim. A s to knjigo si mi še bolj odprla pogled na marsikaj in dala piko na i na moji poti življenja. (Irena)