Nekategorizirano

Od stresa do ravnovesja z naravo

Na današnji dan se je z mlado luno začel nov krog v naravi in v nas samih. Naša povezava z naravo in njenimi cikli je tisto, kar na neki ravni vedno obstaja, ko pa jo znova ozavestimo in uporabimo, nas lahko še veliko bolj podpre. In v 14 dneh od mlaja do polne lune lahko naredimo veliko, da pridemo še bližje tistemu, kar si zase želimo – telesno, psihološko, čustveno, energijsko in materialno.

Zato sem se odločila za nov izziv v Facebook skupini Gozdna kopel in gozdne zgodbe, kjer bomo kot v prejšnjih delali dnevne korake v vse več stika s sabo in z naravo – za boljše počutje in osebno rast. Tokrat sem na popotovanje povabila drago naravno 😉 prijateljico in odlično aromapsihologinjo Svetlano Carl, da bo pot še lažja in bogatejša <3

Naši dnevni koraki od stresa do ravnovesja bodo tako osnovani na gozdni terapiji in aromapsihologiji, raziskovali in preizkusili pa bomo veliko zanimivih stvari znotraj teh dveh učinkovitih naravnih metod, pa še kaj bomo dodali. Vsekakor bomo uporabljali in razvajali svoje čute ter ozaveščali in predelovali svoja čustva, na lahkoten način in zato, da se premaknemo naprej – iz vseh vrst stresa v celostno ravnovesje.

Danes lahko pričakujete najine kratke uvodne video posnetke, kjer poveva več. Jutri pa skupaj aktivno stopimo na pot <3

Si pripravljen_a? Vsi, ki boste sodelovali s konkretnimi koraki in komentarji, se boste potegovali tudi za dve darili – na koncu bova namreč izžrebali dve osebi, ki bosta dobili:

1 oseba brezplačno udeležbo na Gozdni kopeli z gozdno alkimijo

1 oseba brezplačno udeležbo na delavnici Arome, ki razkrijejo tvojo edinstvenost

2.135 komentarjev