Gozdna alkimija,  Pobude,  Vpogled v karte

Svetovno drevo sprememb ob pravem času

Danes predajam dnevno sporočilo iz čarobnih kart iz svetov Narave:

Sporočilo ‘zelenih čarobnih kart’ za DANES, ko je močan lunin MLAJ ali prazna luna v levu, dan za spustitev starega in drzno postavljanje novih začetkov. Ta učinek je še posebej močan, ko še datum zelo podpira te procese, kajti 1 je številka novih začetkov in pomembnosti namere v mislih in energiji, 9 pa zaključevanja, namena in življenjskega poslanstva, in tako je sklenjen krog. Torej začenja se nekaj novega, končuje se staro.

Da pa bo to zares delovalo, karta pravi:

The world tree – KARTA SVETOVNO DREVO je simbol preobrazbe, simbol novega rojstva. Drevo predstavlja spreminjanje letnih časov, spremembe in rast iz teme v svetlobo, povezavo s spodaj in zgoraj, notranjim in zunanjim. Kača nam kaže, da se moramo soočiti z lastnimi sencami, blokadami in omejujočimi vzorci, kajti šele ko ozdravimo staro, lahko stopimo v novo. V takšnem času smo in današnji dan je dobro izkoristiti za pregled, kaj nam služi in kaj ne več.

Je močna karta prehoda, ki od nas zahteva vzpostavitev ravnovesja znotraj sebe, da bomo lahko na trdnih temeljih sadili in želi, gradili in živeli. Ne le na osebni ravni, temveč na planetarni. Je karta sprememb, transformacij, ki se dogajajo tako v svetu kot znotraj nas. Če želimo preživeti ta čas in iti potem na bolje, zdaj ni čas za počitek, temveč notranje delo, zdravljenje in transformacijo.

Narava gre skupaj s celim svetom prav tako skozi transformacijo, in če je ne bomo podprli s svojo lastno, tudi nje ne bomo rešili. Trenutno ona več ne more reševati nas. Le skupaj nam bo uspelo. Drevesa nas potrebujejo prav tako kot mi njih. Ko se jim približujemo, jih občudujemo in z njimi sodelujemo, se zdravijo in mi z njimi. Druge poti ni – kot navznoter, če želimo zunaj videti pozitivne spremembe. Sicer se bodo dogajale take transformacije, ki ne bodo prijetne ne za nas ne za planet.

Čas je za močan polet na krilih svetlobe, da požgemo staro in iz pepela poletimo kot feniks in se prerodimo ter nove projekte, želje in potenciale uresničimo.

Tudi jaz danes odpravljam staro in začenjam na novo. Objavljanje na Facebook strani Shinrin-yoku Slovenia: Wander of Life se počasi poslavlja, narava Gozdne zgodbe pozdravlja. Moja zgodba namreč raste in se širi, narava pa želi, da s pomočjo Gozdnih zgodb tudi tvoja na novo zaživi.

GOZDNE ZGODBE prepletajo svetove Gozdne terapije, Gozdne alkimije, čudežnih dreves in tvoje prave narave preko:

🌲gozdnih sprehodov in delavnic,
💫pa z individualnimi vpogledi v karte,
🌲naravnimi obredi za zaščito in doseganje ciljev,
💫spremljanjem luninih ciklov, zdravljenjem narave,
🌲in seveda zapisi, meditacijami,
💫knjigami in drugimi izdelki iz darov narave.

Pripravlja se nova spletna stran, ki bo vse podrobnosti razkrila – do takrat pa spremljajte tale blog, najboljše pa – Facebook stran Gozdne zgodbe, kjer bom že marsikaj zanimivega zate podelila.

Gozd čaka nate. Poglobi se vanj in vase. Zaživi svojo čarobno zgodbo.

Katarina

2 komentarja

  • Marco Molner

    Excellent read, I just passed this onto a colleague who was doing some research on that. And he actually bought me lunch since I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thanks for lunch! “A thing is not necessarily true because a man dies for it.” by Oscar Fingall O’Flahertie Wills Wilde.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.