Gozdna alkimija

Kaj je gozdna alkimija?

Gozd me navdušuje s svojo lepoto, s svojo močjo in z večdimenzionalnostjo, ki nam lahko pomagajo ne le do boljšega počutja, temveč do potrebnih konkretnih sprememb, ki bodo obogatile naše življenje. Izredno me zanima transformativna moč gozda in naša povezanost z njim.

Gozdna alkimija so tako združene tehnike, znanja, svetovanja in naravni izdelki, ki pomagajo pri osebni preobrazbi človeka s pomočjo gozda, z namenom, da izpopolni svoje življenje na vseh ravneh, najde svoj smisel v naravi ter svojo obliko sodelovanja z naravo ter zaživi svoje poslanstvo.

Gozd je namreč odličen prostor za transformacijo srca človeka in sveta. Je osrčje planeta in predstavlja njegova pljuča, tako pa pomaga pri prizadevanjih našega srca in podpira tako fizično kot energijsko funkcijo dihanja in utripanja srca – izmenjavo energij in elementov, ki je nujno potrebna za življenje.

Gozdna alkimija™ je postala tudi moja blagovna znamka, ki je letos že začinila nekaj gozdnih terapij. Sestavljena je iz znanj gozdne terapije, zelene in bele magije, poglobljene psihologije, ekopsihologije, parapsihologije, vilinske alkimije, aromaterapije, oraklja in meditacije.

Na kratko povedano Gozdna alkimija združuje zemeljski in duhovni svet gozda in širše Narave in njihove elemente ter bitja.

Gozdni alkimiji lahko rečemo kar ‘transformacija srca človeka in planeta’, kajti osnovna frekvenca Zemlje in našega srca sta v svojem najboljšem stanju enaki <3 Do tega ravnovesja pa nam pomagajo tudi različne dejavnosti.

 

Pod njenim okriljem so ti tako na voljo:

 

 

 

Zeleni vpogled v karte

Magične zelene orakeljske karte so eno od starodavnih orodij za razbiranje sporočil iz tapiserije energij, ki jih prepleta naše življenje. Zgrajene so iz raznolikih ravni, od psihološčih do čustvenih, fizičnih in energijskih ter povsem eteričnih. Karte odkrivajo tančice v znanje, skrivnosti in modrosti dimenzij, ki na prvi pogled niso očitne, pa vendar vplivajo na situacije, jih podpirajo, kažejo vzroke in razkrivajo usmeritve za naprej. VEČ TUKAJ.

Čarobne Gozdne esence 

Oljne gozdne esence so narejene na osnovi čistega kokosovega olja in ekoloških eteričnih olj. Po intenzivnosti vonja so nežne, po svoji eterični energiji močne. Dodan jim je ščepec vilinske čarobnosti in mistične zelene magije, ki skupaj ustvarjata poseben stik z gozdom. Napolnjene so na polno luno, okopane v njeni svetlobi in tako prežete z njeno esenco. Podkrepljene so s posebnim obredom gozdne alkimije, zato te močno podprejo pri povezovanju z naravo na prav poseben način. VEČ TUKAJ.

In še več …

ŠOLA GOZDNE ALKIMIJE

6-mesečna šola, kjer se poglobiš v svojo notranjost preko notranjosti gozda in se naučiš gozdno-alkimističnih tehnik, ki jih lahko deliš z drugimi.

V 6 stopnjah spoznaš in doživiš:

  • Aktivacijo gozdnega varuha
  • energijske vrste gozdov
  • rastlinske gozdne vodnike
  • alkimistična gozdna bitja
  • gozdne skrivnosti
  • gozdno poslanstvo.

 

in z njimi rasteš od znotraj navzven ter podpreš naravo! Vse za transformacijo srca človeka in sveta!

JESENI 2023 ali 2024!

Vsak mesec se bomo družili online za 6 ur, se poglobili v tematiko, delali vaje in vodene meditacije, se nato dobili v živo za 3 ure v gozdu, nato pa boste dobili materiale, podporo za delo in poglabljanje doma oz. v ‘svojem’ gozdu. Na koncu prejmeš certifikat za Gozdno-alkimističnega vodnika. Vse podrobnosti preberi tukaj!

 

Če želiš biti obveščen_a o novostih, mi to napiši na katarina@gozdnezgodbe.si in dodam te na seznam za novičke, da izveš, kaj sledi, med prvimi in za darilce prejmeš poseben navdih narave <3