Vpogled v karte

Ne veš, kako se premakniti naprej in kaj lahko pričakuješ od obdobja, ki je pred tabo? Raziskuješ svoje skrite potenciale in podporo pri pisanju svoje čarobne zgodbe? Karte ti pomagajo skozi gozd življenja, skozi trenutke in situacije, ko ne veš, kako naprej. Pomagajo ti razrešiti zagate in zlesti iz blata. Pomagajo ti odkriti skrite poti in se zavedeti svojih moči. Pomagajo ti zrasti v nebo. Skupaj z naravo.

 

Pridobi jasne odgovore na svoja vprašanja in orodja za rast, za različna področja življenja. Zate pogledam v karte zelene magije in rastlinskih vodnikov in ti izčrpno interpretiram sporočilo.

 

Orakeljske karte

Orakeljske karte so eno od starodavnih orodij za razbiranje sporočil iz tapiserije energij, ki jih prepleta naše življenje. Zgrajene so iz raznolikih ravni, od psihološčih do čustvenih, fizičnih in energijskih ter povsem eteričnih. Karte odkrivajo tančice v znanje, skrivnosti in modrosti dimenzij, ki na prvi pogled niso očitne, pa vendar vplivajo na situacije, jih podpirajo, kažejo vzroke in razkrivajo usmeritve za naprej.

Mene različne karte spremljajo že deset let in mi pomagajo pri odločitvah, usmeritvah in procesih v mnogoterih situacijah. Že dolgo jih odpiram prijateljem, sodelavcem in udeležencem dogodkov, in skupaj se vsakokrat znova navdušujemo nad natančnostjo in jasnostjo sporočil. V razbiranju sem se urila pri najboljših učiteljih – ki podajajo znanje o kartah in, še pomembneje, orodja za razbiranje individualnih sporočil za vsakega posameznika, za vsako posamezno situacijo.

Karte zelene magije

Zate bom odprla magične zelene, s katerimi najbolje in najraje sodelujem, saj podpirajo intuitivno zaznavanje sporočil naravnega sveta, ki ga točno zate za vsako vprašanje ima.

Zelena magija je načelo združevanja duhovnega in materialnega aspekta sveta v dober namen in s tem sidranje duhovnih energij, dušnega namena in širše slike v življenje preko narave, njenih elementov, naravnih bitij in zemeljskij orodij. Eno od teh orodij so tudi orakeljske karte, ki nam dajo napotke in namige, kako se premakniti v pravo smer, da bomo želeno tudi zares ‘prizemljili’ in izkusili v svojem življenju.

 

 

 

 

Keltski drevesni orakelj

Zelene magične karte kombiniram tudi s kartami keltskega drevesnega oraklja in kartami rastlinskih vodnikov, ki so prav posebej zanimive že same po sebi in kažejo na tako zelo močno povezavo med človekom in naravo, ki je večna – in zato za nas v sebi nosi veliko modrosti. Naj jo prinese tudi tebi! <3

 

 

 

 

Rastlinski vodniki

Pa še to – vpogled to čudovito orodje čarobne narave, orakeljske karte, ni ‘šloganje’ ali napovedovanje prihodnosti; namenjeno je usmeritvam pri tvoji osebnostni in duhovni rasti, iskanju usmeritev za poslanstvo, odnose, situacije in procese. Na tebi je, da potem predlagane stvari upoštevaš, če želiš dobiti izid, ki si ga želiš. Vedi pa, da narava preko kart zate marsikateri odgovor ima in ti rada pri vseh vprašanjih, dilemah in zmedah pomaga.

 

 

 

 

 

  • Vpogled poteka preko Zoom-a in traja 40 minut.
  • Prispevek v jasne odgovore Narave trenutno znaša le 66 €.
  • Naročiš se preko maila na katarina@gozdnezgodbe.si, dobiš možne proste termine, izbereš svojega in – pogledava 🙂

 

In kaj pravijo srečneži, ki so jih karte preko mojih rok in intuicije že usmerile?

Dragocena izkusnja, ki bi jo z veseljem ponovila✨. Ob sproščenem klepetu je Katarina odpirala svoje prav posebno lepe karte🧚‍♀️ in mi zelo intuitivno in osebno predala njihova sporočila. Teh se pogosto spomnim, zame so imela veliko sporočilno vrednosti💫 -Neža

Zavedam se, da so karte odličen pripomoček k podajanju oz. interpretaciji sporočil. Zelo mi je pomembno, kdo bere sporočila kart na moja življenjska vprašanja. In Katarina je ena izmed oseb, ki ji popolnoma zaupam. Predvsem zato, ker ona zaupa vodstvu. Ko ti predaja sporočila, je čutiti to pristno povezanost s kartami in z vodniki, ki predajajo sporočila zame. Sporočila so močna. Jih poslusam in delam korake, ki so mi bila podana. In Vsekakor priporočam Katarino za vpogled v karte. -Nina

Najlepša ti hvala za poslano razlago karte. Zelo mi je všeč in mi bo v pomoč. Si prava pravcata čarodejka in dodati moram, da so mi tvoje vodene meditacije odlične in včeraj sem se ob njej počutila čisto pravljično in prav lepo. Pri tebi je tako enostavno vizualizirati vse lepote narave in oditi na prav vse prelepe kotičke, ki so polni spominov in obudijo prijetna občutja. -Manca

 

Podajanje intuitivnih vpogledov preko orodij, kot so karte, so nekaj, kar se lahko naučimo – oziroma v sebi vzbudimo. Je pa pomembno, da imamo dobre učitelje, ki nas kompetentno vodijo v pravo, svetlo, jasno smer.

Izobraževanja in certifikati pri najboljših učiteljih, ki me urijo v intuitivnih vpogledih, povezanih z naravo:

  • zelena magija
  • parapsihologija in bela magija
  • vilinska alkimija
  • učiteljica energijskih povezav
  • voditeljica meditacije

(certifikati Potovanje duše)

  • vodnica naravne in gozdne terapije

(certifikat svetovne organizacije ANFT)

Katarina Čuk

 

‘Zeleni vpogled v karte’ je storitev pod okriljem moje blagovne znamke Gozdna alkimija

Kaj je gozdna alkimija?

Gozdna alkimija™ je blagovna znamka, ki je letos že začinila nekaj mojih gozdnih terapij. Pod njenim okriljem so tudi Zeleni vpogled v karte, nove čarobne gozdne esence  ter Šola gozdne alkimije.

Če želiš biti obveščen_a, mi piši na katarina@gozdnezgodbe.si in dodam te na seznam za novičke, da novosti izveš med prvimi in prejmeš naravno(st) magično darilce presenečenja <3