Gozdna alkimija,  Sporočila narave

Avgusta nas obsijeta kar dve polni luni!

Avgust se začenja in končuje s polno luno. Izjemno, kajne?

Modra polna luna

Ta pojav se zgodi enkrat na približno 2 leti in pol … Drugi polni luni v mesecu pa rečemo modra luna. Tako se v angleščini uporablja izraz ‘once in a Blue moon’, da se nekaj zgodi občasno.
Močna super polna luna nocoj nastopi v vodnarju, zato je lahko še posebej prelomna in revolucionarna. Vsekakor kot voda na plano prinaša stvari v vpogled in očiščenje ter prebuja našo pristno naravo, ki izvira v globinah in išče pot, da se izrazi na najbolj izvirne načine. Tako osebno kot kolektivno … na prosto vabi pristnost. Poleg tega je po keltskem koledarju to praznik med poletnim solsticijem in jesenskim enakonočjem, čas žetve žita, ko lahko opazujemo, kaj lahko že požanjemo in poberemo, kaj pa mora še dozoreti in katera semena bodo v naslednjem obdobju nared za spravilo in pomladno setev.

Kaj ti sporočata ti dve polni luni?

Kaj se odstira v tebi, če v svojem življenju potegneš vzporednice s tem?
Če jaz zase povežem vse opisano skupaj, danes ugotavljam, da se moje objave pojavljajo ‘once in a Blue moon’ 🙂 , po navdihu, da se želim izraziti spet več skozi pisanje in kanaliziranje iz narave, da hkrati želim sprejeti in dovoliti ‘človeškemu’ delu sebe, da je kar je, da se zdravi in deluje po najboljših močeh, ter da duša ustvarja s srcem na gozdnih poteh …
 In da želim potovati skupaj s tistimi, ki jih zanima gozdna alkimija … Ki še dozoreva, z Luno in Soncem, Zemljo in Vodo skupaj polni sadeže in pripravlja nova semena …
Plodove bom pobrala, čim bodo nared, potem pa pogledala, kako se bodo porabili … Bodo šli v slast to jesen ali bomo z njimi začeli novo letino spomladi?
Morda oboje?
Lepo in mirno noč polne lune,
Katarina 🦉
Komentarji so izklopljeni za Avgusta nas obsijeta kar dve polni luni!